Зов за помощ. Майка на две деца се бори за живота

...
Зов за помощ. Майка на две деца се бори за живота
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада майка на две деца се бори с рака

Зов за помощ. Майка на две деца се бори за живота си. 35-годишната жена е с рак на перитонеума. След опити за лекуване в България, в този момент късмет за нея има единствено в Турция. Сумата за лечението е непостижима за околните ѝ.

Веселина Донкова е майка на 9-годишната Рая и двумесечната Нора. Радостта от появяването на нов живот в фамилията бързо е помрачена, малко след раждането на второто дете на Веселина в една от столичните лечебни заведения, дамата чува диагнозата рак.

Близка на дамата споделя, че в множеството профилирани лечебни заведения не давали вяра за младата майка, като казвали, че заболяването е в много напреднал стадий и че ситуацията е тежко. Надеждата обаче се появява в клиника в Турция, когато лекари  назначават лекуване на Веселина.

Веднага организирахме група във Фейсбук. Tя се споделя " Да спасим Веси " и открихме дарителска сметка, по която към този момент започнахме да събираме средства ", твърди Александра Стаева, оповестиха от NOVA.

Близките на Веселинa вършат всичко по силите си, с цел да съберат нужните средства. Затова приготвят и благотворителен базар с концерт в читалището в Божурище. Там ще бъде и 9-годишната Рая, която е направила картички, с цел да помогне на мама. " Билетите са със алегорична стойност 5 лева ", съобщи Александра Стаева.

Необходимата сума за лекуването на младата жена е 150 000 евро. Ако желаете да помогнете на Веселина, може да преведете средства по следната банкова сметка:

IBAN: BG34FINV91501317725890

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Веселина Андрианова Донкова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР